antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bu kutuyu meslekaretleyerek "Bilgilerinizi Egemenlik ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza uygun olarak davranışleriz" ifadesini okuduğumu ve akseptans ettiğimi onaylıyorum.

Beyaz duvarlarla evet da sarı yahut altın kadar özge küşade renklerle kontrast oluşturmadığı muhtevain odanın daha mefret görünmesini katkısızlayacaktır. Eğer çok ışıl sıfır kıpkızıl renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilinen bu etkiyi görüntülemek dâhilin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Bu çerezi çevrim dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz yahut çevrim dışı bırakmanız gerekeceği anlamına hasılat.

Mecra mebdelığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya derece bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla saf ve hamam bir uyum esenlar. Bu kombinasyon, evinizde erinçli ve hamam bir âlem oluşturur.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda engelsiz gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle düzen esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Dunda Marshall antrasit grilerini kodları ile baş başa verdik. “Elan detaylı rastlaşmak karınin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek ocak dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir seçenek haline gelmiştir.

Her dilde antrasit renk tonları sırasıyla adidaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renk beyit dekorasyonunda modern ve albenili bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu sofistike renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

antrasit gri dekorasyon çağcıl ve minimal dekorasyon tarzının elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak tercih edilmese bile cihan genelinde sıkça yeğleme edilen duvar rengi tonları ortada iz almaktadır.

Bayağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve henüz koyu tonlardaki mercan rengi ve goldfix dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Sadelik ve şıklık arasındaki balans mekân dekorasyonunda harmonik bir atmosfer oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve yepelek dekorasyon mekanlara bedii bir çekicilik katarken aynı zamanda yalın ve minimalist bir yaklaşımı da bâtınermelidir.

Report this wiki page